Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Morinzhi - Ο καλύτερος φίλος της γυναίκας!

Ακούγεται συχνά ότι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας είναι το διαμάντι. Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Ο καλύτερος φίλος της γυναίκας είναι το Morinzhi.


Τί είναι το Morinzhi και γιατί το καθιστά φίλο μια γυναίκα;


Γνωρίζετε γυναίκες που να έχουν πόνους περιόδουπολυκυστικές ωοθήκες, προβλήματα εμμηνόπαυσης και άλλα γυναικολογικά προβλήματα; Γιατί συμβαίνει αυτό; Που οφείλονται τέτοιου είδους προβλήματα; 
Μήπως είναι ορμονικό το πρόβλημα; Σίγουρα είναι ορμονικό. Τί όμως το προκαλεί;

Για να καταλάβουμε γιατί προκαλούνται ορμονικά προβλήματα χρειάζεται να δούμε κάποιες πληροφορίες για την δομή των πρωτεϊνών. 

Πολλές σημαντικές ενώσεις του σώματος είναι πρωτεϊνες : ένζυμα, ορμόνες, αντισώματα.


Για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά οι  πρωτεϊνες στο σώμα χρειάζεται να πάρουν ένα συγκεκριμένο σχήμα. Με την αναδίπλωση τους και την συσπείρωση τους σε ένα συγκεκριμένο τρισδιάσταστο σχήμα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τις βιολογικές τους λειτουργίες.
Αν οι πρωτεϊνες έχουν ακανόνιστο σχήμα (unfolded), τότε πολύ απλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Λειτουργεί όπως μία κλειδαριά. Αν δεν βάλουμε το σωστό κλειδί στην κλειδαριά δεν ανοίγει η πόρτα.
Το ερώτημα είναι: Με ποιόν τρόπο μπορούν να πάρουν οι πρωτεϊνες το σωστό σχήμα για να λειτουργήσουν σωστά;

Την εργασία αύτη την επιτελεί μία ιδιότητα που ονομάζεται ξερονίνη (xeronine). Η xeronine έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί τη μοριακή δομή των προτεϊνών και αυτός είναι από τους πιο σημαντικούς μηχανισμούς για βιολογικές δραστηριότητες. Ο ρόλος της ξερονίνης είναι να διατάξει την πρωτεϊνη στο σώμα μας έτσι ώστε να διπλώσει σε κατάλληλο σχήμα για να λειτουργήσει σωστά. 

Το φρούτο Morinzhi της Dxn ή αλλιώς Noni περιέχει 40 φορές περισσότερη ξερονίνη από οποιαδήποτε άλλη τροφή στο κόσμο. Δεν περιέχει περιέχει προσμίξεις άλλων φρούτων και βρίκσεται στην καλύτερη τιμή της αγοράς.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου στείλετε email στο : nikosgano@gmail.com  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου