Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

"Μπορεί το Γανόδερμα να θεραπεύσει ακόμα και τις πιο σοβαρές ασθένειες;"

Μπορεί το Ganoderma Lucidum ως βότανο να θεραπεύσει ακόμα και τις χρόνιες και σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος; Μπορεί αυτός ο μύκητας να επιβραδύνει τη γήρανση και την πρόληψη των ασθενειών; Και πώς να επιλέξετε το καλύτερο Ganoderma για να βελτιώσετε την υγεία σας;

Τα συμβατικά φάρμακα μπορούν να ελέγξουν τις περισσότερες χρόνιες παθήσεις αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να τις θεραπεύσουν. Οι άνθρωποι που έχουν υπέρταση, διαβήτη ή άσθμα πρέπει να παίρνουν φάρμακα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Στο τέλος όμως, οι παρενέργειες των φαρμάκων μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερο κακό από την ίδια την ασθένεια.

Τι θα πούμε για την θεραπεία του καρκίνου; Φυσικά και δεν μπορούμε να αρνηθούμε πόσο σημαντική είναι μια συμβατική θεραπεία, όπως η ραδιοθεραπεία ή η χημειοθεραπεία για τον καρκίνο. Ωστόσο αυτές οι θεραπείες μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως η μείωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εκτός από την συμβατική θεραπεία μπορεί κάποιος να βελτιώσει την υγεία του με φυσικό τρόπο;


Εισαγωγή στο γανόδερμα το μανιτάρι των Θεών


Το γανόδερμα (ganoderma lucidum), γνωστό ως Lingzhi ή Reishi, επί ιλιάδες χρόνια θεωρείται από τους Κινέζους σαν ένα εξαιρετικό ιατρικό βότανο. Το αποκαλούμενο και "Νο 1 Γιατρικό" είναι πράγματι το καλύτερο γιατρικό: δεν έχει καμία παρενέργεια, ακόμη και μετά από πολυετή συστηματική χρήση.

Για πολλές δεκαετίες οι Ιάπωνες έχουν ερευνήσει επιμελώς τις θεραπευτικές του ιδιότητες χρησιμοποιώντας επιστημονικές μεθόδους. Με τη σύγχρονη τεχνολογία οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι για το πως βελτιώνει διάφορα προβλήματα υγείας στον άνθρωπο.

Πολλές έρευνες έδειξαν ότι το Γανόδερμα μπορεί με αποτελεσματικό τρόπο να στηρίξει το ανθρώπινο σώμα σε όλη την περίοδο της γήρανσης. Αυτός ο μύκητας είναι επίσης γνωστός για την έντονη δράση του κατά του καρκίνου και κατά των όγκων.

Μάθετε περισσότερα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου