Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Γανόδερμα και Καρκίνος

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικοί ασθενείς με καρκίνο έχουν πεθάνει ενώ άλλοι επέζησαν; Γιατί η ραδιοθεραπεία ή η χημειοθεραπεία από μόνες τους είναι πολύ επικίνδυνες; Πως το γανόδερμα μπορεί να υποστηρίξει μια συμβατική θεραπεία καρκίνου με πολύ υψηλές πιθανότητες ίασης;



Με την σύγχρονη θεραπεία του καρκίνου συνήθως προσπαθούν να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα μέσω ακτινοθεραπείας ή χημειοθεραπείας.



Ωστόσο, ενώ καταστρέφονται τα καρκινικά κύτταρα, καταστρέφονται επίσης και τα υγιή κύτταρα που είναι ωφέλιμα για το ανθρώπινο σώμα όπως:

Μακροφάγα
Τ-Λεμφοκύτταρα
Λευκά αιμοσφαίρια
Κύτταρα που παράγουν αίμα

Επιπλέον, η χημειοθεραπεία προκαλεί μείωση του ανοσοποιητικού συστήματος και αποδυνάμωση του σώματος. Μόλις σταματήσει η χημειοθεραπεία τα εναπομείναντα καρκινικά κύτταρα πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα όταν το σώμα είναι ασθενές με πολύ φτωχό ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Υπάρχει λύση;

Φυσικά και υπάρχει. Βρείτε τρόπους να υποστηρίξετε το σώμα σας για να αντέχει σε αυτές τις ισχυρές θεραπείες.




Γανόδερμα και θεραπεία του καρκίνου


Η λήψη Ganoderma lucidum μαζί με τις συμβατικές θεραπείες όπως η χημειοθεραπεία παρέχουν ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Εκτός από τις αντί-καρκινικές ιδιότητες που έχει το Γανόδερμα, το βότανο αυτό μπορεί να καταστρέψει επίσης τα καρκινικά κύτταρα μαζί με μια συμβατική θεραπεία.

Ταυτόχρονα, το γανόδερμα παλεύει επίσης να μειώσει τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις και τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν από μια συμβατική θεραπεία σε κύτταρα όπως τα μακροφάγα, Τ-λεμφοκύτταρα, λευκά αιμοσφαίρια, κύτταρα που παράγουν αίμα και άλλα.


Εν συντομία τι κάνει το γανόδερμα στο σώμα

  • αυξάνει την αντοχή του σώματος στις ραδιο - χημειοθεραπείες
  • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • βελτιώνει την όρεξη

Μερικοί ασθενείς είναι τόσο αδύναμοι που δεν μπορούν να αντέξουν την χημειοθεραπεία, όμως μετά από λήψη γανόδερμα η κατάσταση τους βελτιώθηκε και μπορούν να ολοκληρώσουν την χημειοθεραπεία.

Πολλοί ασθενείς με όγκους έχουν βελτιωθεί σημαντικά μετά την λήψη του Ganoderma Lucidum. Στην θεωρία της παραδοσιακή Κινεζικής Ιατρικής η αποτελεσματικότητα του Ganoderma στον καρκίνο είναι 40% - 50%

Τα κύρια συστατικά που δίνουν στο γανόδερμα αντί καρκινικές ιδιότητες είναι το οργανικό γερμάνιο, το SOD (υπεροξείδιο της δισμουτάσης), και πολυσακχαρίτες.



Αποποίηση Ευθυνών

Οι πληροφορίες που δίνονται στον παρόν ιστότοπο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξει η να υποκατασταθεί μια θεραπεία χωρίς την συμβουλή του γιατρού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου